További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Gardena EcoLine fugakaparó

>85% újrahasznosított műanyagból készült.
Egységár (darab):
Bruttó: 7.226 Ft
Nettó: 5.690 Ft
Cikkszám:
17704-20 A
Márka:
Gardena
Kosárba tesz

Leírás

Fugakaparó a moha és a gyomok eltávolítására
A GARDENA EcoLine Fugakaparó ideális a moha és a gyomok könnyed eltávolítására a járdakövek közül, hézagokból és falak mentén.
 
 
Fenntarthatóan készült
Az EcoLine Fugakaparó a fenntarthatóság jegyében készült. A felhasznált műanyag több mint 85 százalékban újrahasznosított anyagból, főként háztartási hulladékból készül. Ezenkívül a penge acélja rozsdamentes, minden fémelem legalább 45 százalékban újrahasznosított anyagból áll, a fa pedig FSC® 100%-os tanúsítvánnyal rendelkezik.
 
Esztétikusra tervezett
A Fugakaparó megjelenése stílusos és időtlen.
 
Tartósra épített
A kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy az EcoLine Fugakaparó különösen tartós és masszív legyen.
 
Mindkét oldalon csiszolt penge
A mindkét oldalán csiszolt penge rozsdamentes acélból készült, hogy pontosan és precízen távolítsa el a gyomokat és a mohát.
 
Kényelmes használat
Az ergonomikusan kialakított fogantyúnak köszönhetően a Fugakaparó kényelmesen és egyszerűen használható a résekhez és repedésekhez.
 
FSC ® 100% tanúsított fa
Az európai fa FSC-tanúsítvánnyal rendelkezik. A GARDENA nyelek gyártásához csak helyes, fenntartható módon kezelt erdőből származó fát használunk.
 
Könnyedén és fenntarthatóan - a GARDENA EcoLine fugakaparónak köszönhetően a feljárón vagy a teraszon lévő rések megtisztítása gyors és egyszerű. A fugakaparó ideális a moha és a gyomok eltávolítására a keskeny résekből, a falszegélyeknél, a felhajtókon vagy a ház körüli járdakövek közül. Pillanatok alatt minden rendezett és gyommentes lesz. A felhasznált műanyag több mint 85 százalékban újrahasznosított anyagból, főként háztartási hulladékból áll. A szerszám rozsdamentes acélból készült pengéje mindkét oldalán csiszolt, és több mint 45 százalékban újrahasznosított anyagból készült. A gyomok és a moha precízen eltávolítható minden résből és repedésből. A fugakaparó markolatának végén elegáns, viaszolt, FSC® 100%-os tanúsítvánnyal rendelkező fa markolat található, amely különösen stílusossá és természetessé teszi ezt az új kerti segédeszközt. Az anyag nem csak fenntartható, de a szerszámot robusztussá és tartóssá is teszi. A gyomok kikaparása különösen kényelmes az ergonomikusan kialakított markolattal. Az EcoLine Fugakaparó Európában készült, és a GARDENA 25 év gyártói szavatosságot vállal rá. Természetes választás a szenvedélyes kertészek számára. ReTh!nk - Az új EcoLine termékcsalád. Fenntarthatóan készült. Esztétikusan megtervezett. Tartósra épített.
A képek csak illusztrációk!
Címkék, kulcsszavak: fugakaparó
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

dunaszerszamaruhaz.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Termékajánló
Milwaukee termékek
Garancia regisztráció
DeWALT Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció